Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajny serwer hard/medium

WhoPL.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć . Nie wiem czy napisałem w dobrym dziale , jeśli nie to proszę Moderatora o przeniesienie .

Mam trzy pytania .

1. Znacie jakiś polski , fajny prywatny serwer Metin2 ?

Najlepiej Hard , ew. Medium z małą ilością epików .

2. Czy warto wracać na PL`a (s26) ?

3. Czy wiadomo coś o łączeniu serwerów na globalu ?

Kiedy się odbędzie (i czy w ogóle się odbędzie) ?

Z góry dziękuję :)

giphy.gif ­

Opublikowano

1. Ravia.eu bardzo duzo ludzi, najbardziej grywalny obecnie serwer, nie jest ciezko zaczac.

2. Moim zdaniem nie warto, gdyz na PL'u jest coraz mniej ludzi, zeby cos osiagnac trzeba spedzic, nie oszukujmy sie sporo czasu. Jest NUDNY, malo eventow, malo nowosci.

3. Narazie nic nie wiadomo mialo byc w kwietniu, ale Gameforge narazie przeprowadzili tylko 1 laczenie, na ktoryms z amerykanskich/brytyjskich serwerow.

Opublikowano

1. Ravia.eu bardzo duzo ludzi, najbardziej grywalny obecnie serwer, nie jest ciezko zaczac.

2. Moim zdaniem nie warto, gdyz na PL'u jest coraz mniej ludzi, zeby cos osiagnac trzeba spedzic, nie oszukujmy sie sporo czasu. Jest NUDNY, malo eventow, malo nowosci.

3. Narazie nic nie wiadomo mialo byc w kwietniu, ale Gameforge narazie przeprowadzili tylko 1 laczenie, na ktoryms z amerykanskich/brytyjskich serwerow.

1. Ravia polega głównie na dropieniu hematów , na początku ciekawie , ale później się nudzi .

2. Niby racja

3. Dzięki za info

Nie graj na privach bo to strata czasu. Polecam globala metin2.sg.

Jeszcze tam nie grałem .

Serwer jest po Angielsku , tak ? Jest spolszczenie/dużo grających polaków ?

giphy.gif ­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...